Äntligen är portarna uppslagna!

Övre bilden: t.v. Daniel Ingelsten, t.h. jag själv (Jens Holmberg). Nedre bilden: Mariana Losonci Övre bilden: t.v. Daniel Ingelsten, t.h. jag själv (Jens Holmberg). Nedre bilden: Mariana Losonci

Äntligen är portarna till Brazil's Webshop uppslagna. Har du en vild mustasch som behöver tämjas så är Brazil's Moustache Wax det du letar efter. Vi har givetvis T-shirts för den hängivne mustaschdomptören också!

 

Det har varit mycket förberedelser och mycket jobb inför lanseringen av företaget och mustaschvaxet, men jag har givetvis inte kunnat göra allt helt själv.

 

 Jag vill börja med att tacka min kära vän Daniel Ingelsten, utan honom hade hela uppstartsprojektet varit väldigt mycket mer segdraget. Han är en oerhört begåvad kille som har hjälpt mig med logotyp och utformning av etiketter etc. Han har även fått stå ut med mitt tjat om diverse ideér och funderingar kring uppstarten av företaget osv. och agerat som bollplank i stort sett varenda dag, men viktigast av allt är att han hela tiden har ställt upp när jag behövt hjälp och hela tiden trott på min idé.

Jag är evigt tacksam för all din hjälp Daniel, du är en sann vän och en klippa!!!

 

 Den andra personen jag vill tacka är min underbara flickvän Mariana Losonci. Hon har fått stå ut med mitt tjat och mina ideér dygnet runt, sju dagar i veckan. Att hon inte har fått hål i huvudet är näst intill ett under. Hon har hela tiden stått vid min sida, kommit med ideér, gett mig små knuffar framåt och trott på mig. Hon är en fantastisk människa som ger mig inspiration och energi att lyckas med det jag vill. Tack för att du finns och för att du är du, jag älskar dig!!!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-